Nieuw bij ELEO

Naast de superieure extra virgin olijfolie uit Olympia (zacht, delikaat met klein pepertje) en uit Amaliada (delikaat, vol van smaak met peper in afdronk), komen we binnenkort met:

Nike Early Harvest
Dit is een Griekse extra virgin olijfolie van Picual olijven, gemaakt in Noord Griekenland. Door de vroege oogst zijn de olijven boordevol polyphenolen. Maar liefst 1000 mg per liter. Dit geeft de olijfolie een licht bittere smaak, met een sensationele reactie in de keel. Erg lekker bij gerechten waar je een lichte bitterheid aan kan toevoegen. Maar vooral buitengewoon gezond. Deze olijfolie is zo gezond, dat

Gys Ergon Biologisch
Qua smaak lijkt deze gecertificeerd biologische olie op onze Amaliada. De olijfgaarden liggen nabij dit stadje, waar met veel zorg en heel veel inzet een biologische olijfolie van absolute topklasse gemaakt wordt. Het familiebedrijf Gys Ergon levert al jaren een consistent hoge kwaliteit, waardoor wij overtuigd zijn dat we deze biologische olijfolie aan ons assortiment kunnen toevoegen. Ervaren olijfolie gebruikers zullen genieten van deze olijfolie met zijn zachte, licht grassige smaak, die aangenaam vettig in de mond voelt.

Scroll naar boven

Online bestellen?

Bestel nu premium Griekse olijfolie online en laat thuis bezorgen. Ontdek Eleo!

Websites need oil too, and they’re called cookies.