Superieure extra virgin olijfolie uit Amaliada
rechtstreeks van de boer

ELEO Amaliada - 100ml
Delicate, Superieure Extra Virgin

Dit lieve blikje, dat het goed doet op iedere tafel is gevuld met de prijswinnende extra virgin olijfolie uit Amaliada. Rechtstreeks van de producent in Amaliada, Peloponnesos, Griekenland. Al vele generaties werkt de familie aan het jaarlijks produceren van een top olijfolie, met veel aandacht voor kwaliteit en natuur. Een blikje bevat 100 mililiter van de lekkerste en gezondste olijfolie. De smaak is  delikaat:  zacht, met subtiele tonen van zomers gras en artisjokken. De afdronk geeft een aangename prikkel in de keel – hét kenmerk van topkwaliteit. De lage zuurgraad is het harde bewijs van de hoge kwaliteit. Want minder dan 0,3% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel en hersenen. Werkt ontstekingsremmend. Maar is bovenal erg lekker.

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit
✓ Supergezond
✓ Buitengewoon lekker

ELEO Amaliada - 750ml
Delicate, Superieure Kwaliteit

Met liefde gemaakt door onze Griekse familie in Amaliada (Peloponnesos). 100% extra virgin olijfolie in een mooie 750ML fles. Rijk van smaak, superieure kwaliteit en bovendien erg gezond. Dit is olijfolie voor de gevorderde olijfolie gebruiker! De smaak is vol en grassig. De afdronk heeft behoorlijk peper – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,4% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Onze extra virgin olijfolie is 100% natuurlijk en uiteraard koudgeperst. De ultieme smaakmaker voor iedere maaltijd!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit
 Supergezond
✓ Buitengewoon lekker

ELEO Amaliada - 5L
Delicate, Superieure Kwaliteit

Topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs: het 5 liter blik, voor de echte olijfolie liefhebbers. Rechtstreeks vanuit Amaliada (een dorp waar we sterke banden mee hebben) naar jou. Deze ELEO is van superieure kwaliteit. De smaak is vol, stevig en grassig. De afdronk heeft behoorlijk peper – het kenmerk van topkwaliteit. Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,4% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Onze extra virgin olijfolie is 100% natuurlijk, koudgeperst en laag in zuurtegraad.Koudgeperste 100% extra virgin olijfolie met een lage zuurtegraad. Rijk van geur en smaak!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit 
✓ Supergezond
✓ Buitengewoon lekker
✓ Geschikt voor warm en koud gebruik

Scroll naar boven

Online bestellen?

Bestel nu premium Griekse olijfolie online en laat thuis bezorgen. Ontdek Eleo!

Websites need oil too, and they’re called cookies.