extra virgin olijfolie uit Olympia
rechtstreeks van de boer

ELEO Olympia - 250ML - Superieur

Onze 250ML fles is klein maar fijn. 100% extra virgin olijfolie uit koude persing. De smaak is zeer zacht, met subtiele tonen van zomers gras en artisjokken. De afdronk heeft een pepertje – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,3% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Een authentiek Grieks product van premium kwaliteit, waar we super trots op zijn!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit (zuurtegraad < 0,3%)
Supergezond en erg lekker

ELEO Olympia - 500ML - Superieur

De handige 500ML fles zit vol met 100% extra virgen olijfolie. Op traditionele wijze geproduceerd in de Griekse bergen by Olympia (Peloponnesos). De smaak is zeer zacht, met subtiele tonen van zomers gras en artisjokken. De afdronk heeft een pepertje – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,3% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Lekker en gezond, dat is ELEO!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit (zuurtegraad < 0,3%)
Supergezond en erg lekker
✓ Korting per 4 stuks!

ELEO Olympia - 1L - Superieur

Eén van onze meest populaire produkten. Dit is de top in delikate olie Puur natuur in een 1 liter fles. De smaak is uitgesproken zacht, met subtiele tonen van zomers gras en artisjokken. De afdronk heeft een pepertje – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,3% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem.

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit
✓ Zachte, delikate smaak
 Supergezond
✓ Buitengewoon lekker
✓ Geschikt voor koud en warm gebruik

Met liefde gemaakt door onze Griekse familie in Amaliada (Peloponnesos). 100% extra virgin olijfolie in een mooie 750ML fles. Rijk van smaak, superieure kwaliteit en bovendien erg gezond. Dit is olijfolie voor de gevorderde olijfolie gebruiker! De smaak is vol en grassig. De afdronk heeft behoorlijk peper – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,4% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Onze extra virgin olijfolie is 100% natuurlijk en uiteraard koudgeperst. De ultieme smaakmaker voor iedere maaltijd!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit
✓ Zachte, delikate smaak
 Supergezond
✓ Buitengewoon lekker
✓ Geschikt voor koud en warm gebruik

ELEO - 5L - Superieur

Het 5 liter blik! De beste olie tegen de scherpste prijs, voor de echte olijfolie liefhebbers. De smaak is zeer zacht, met subtiele tonen van zomers gras en artisjokken. De afdronk heeft een pepertje – het kenmerk van topkwaliteit.  Ook de metingen geven aan dat deze olie van superieure kwaliteit is: minder dan 0,3% van de inhoud bestaat uit ongebonden vetzuren. ELEO olijfolie bevat veel polyfenolen en antioxidanten. Dat maakt deze olie super gezond, met gunstige eigenschappen voor hart en bloedvaten, zenuwstelsel, hersenen en de werking van je immuunsysteem. Onze extra virgin olijfolie is 100% natuurlijk, koudgeperst en laag in zuurtegraad. Een smaakmaker voor iedere maaltijd!

✓ Vers van land op tafel
✓ Superieure kwaliteit (zuurtegraad < 0,3%)
Supergezond en erg lekker

Scroll naar boven

Online bestellen?

Bestel nu premium Griekse olijfolie online en laat thuis bezorgen. Ontdek Eleo!

Websites need oil too, and they’re called cookies.